Pelivälineet lainalla

Intohimoinen pelaaja sijoittaa mielellään laadukkaisiin pelivälineisiin. Aina oman tilin saldo ei vain mitenkään veny kaikkiin tarvittaviin hankintoihin ja alkuun pääsemisen hitaus saattaa turhauttaa. Tällöin valmiiksi kilpailutettu laina pelivälineiden hankkimista varten saattaa tuntua houkuttelevalta valinnalta. Löydät tästä artikkelista vinkkejä, joiden avulla ostat pelivälineet näppärästi lainalla ja vieläpä kilpailutat lainatarjoukset yhdellä lainahakemuksella!

Miten kilpailutan lainatarjoukset netissä?

Uusi Laina pelivälineisiin kannattaa aina kilpailuttaa! Ilman kilpailuttamista saatat nimittäin valita itsellesi epäedullisen lainan ja menettää näin useita satoja euroja! Kun kilpailutat lainatarjoukset netissä Rahalaitoksen lainahakemuksella, kuluu tähän aikaa vain muutamia minuutteja, joten tuntipalkkasi on parhaimmillaan erityisen suuri! Unohda siis heti alkuunsa vaivalloinen ja aikaa vievä pankeissa kiertely ja hoida koko prosessi netin kautta! Pelaajana arvostat varmasti erityisen paljon mahdollisuutta hoitaa laina-asiasi verkossa!

Aloittaaksesi lainanhakuprosessin ja kilpailuttaaksesi lainat sinun tarvitsee vain täyttää Rahalaitoksen lainahakemus. Mieti ensin tarkkaan millaisen summan tarvitset pelivälineiden ostoa varten. Mitä aiot ostaa? Ostatko tarvitsemasi välineet uusina vai käytettyinä? Kuinka paljon välineet maksavat? Voitko löytää tarvitsemasi välineet jostakin edullisemmin? Älä ali- tai ylimitoita pelivälineisiin ottamaasi lainaa, sillä se aiheuttaa helposti vaikeuksia! Rahalaitoksen näppärä laskurityökalu auttaa sinua arvioimaan lainasi määrää ja tulevien kuukausieriesi suuruutta.

Pallo pysyy sinulla

On tärkeää tiedostaa, että vaikka Rahalaitos tekeekin puolestasi suurimman työn kilpailuttamalla lainat ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidensa kautta ja tarjoamalla sinulle valmiiksi kilpailutettuja lainoja, pysyy pallo kuitenkin sinulla koko prosessin ajan. Sinulla on siis päätösvalta lainatarjousten hyväksymisen tai hylkäämisen osalta. Tämä johtuu siitä, että hakiessasi lainaa pelivälineiden ostoon Rahalaitoksen kautta et sitoudu mihinkään. Voit siis laittaa hakemuksen matkaan sitoumuksetta matalalla kynnyksellä ja päättää vasta myöhemmin vastaako mikään saamistasi tarjouksista tarpeitasi. Vertaile siis saamiasi tarjouksia kaikessa rauhassa, varmista että ymmärrät niiden ehdot ja valitse paras tarjous päältä!

Ennen kuin päätät hyväksyä jonkin tarjouksista varmista vielä kerran jos toisenkin, että selviydyt varmasti valitsemasi lainan takaisinmaksusta sovitusti ja ajallaan. Omaa budjettia kannattaakin tarkastella vielä tässä vaiheessa rehellisesti ja ilman vaaleanpunaisia laseja. Älä siis anna pelikuumeen sokaista arvostelukykyäsi, vaan arvioi taloudellista tilannettasi realistisesti ja kylmän viileästi.

Jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista, siirtää Rahalaitos lainan pian antamallesi pankkitilille. Nyt viimeistään on aika lyödä lukkoon pelivälinetilaus valitsemastasi liikkeestä. Muista kilpailuttaa myös pelivälineet ja vertailla eri liikkeiden valikoimia, hintoja ja tarjouksia. Yleensä keskittämällä useamman tuotteen oston samaan liikkeeseen säästät postikuluissa. Saatat jopa saada paljousalennusta ostoistasi. Jos ostat pelivälineet netistä, muistathan varmistaa, että valitset pelivälineillesi luotettavan toimittajan! Netistä on mahdollista ostaa käytettyjäkin tuotteita turvallisesti ammattimaisilta myyjiltä.