Etkö ehdi pelin tiimellyksessä kodin remonttiostoksille? Tilaa kätevästi verkossa!

Viekö pelaaminen sinulta päivästä runsaasti aikaa? Jos olet keskellä erittäin haastavaa peliä, sinusta voi tuntua siltä, että aikaa ei jää juurikaan muuhun ylimääräiseen, kuten huonekalukaupasta toiseen juoksemiseen. Jos kylpyhuoneesi, keittiösi tai vaikkapa puutarhasi kaipaa uutta ilmettä, voit onneksi säästää runsaasti aikaa aikaa tilaamalla kaiken tarvittavan suoraan verkosta.

Miksi netistä tilaaminen säästää aikaa?

Verkossa tilaaminen on tänä päivänä äärimmäisen suosittua ja ennen kaikkea helppoa. Tämä siksi, että verkkokauppojen valikoima on usein tavallisia kivijalkakauppoja huomattavasti laajempi, joten tulet todennäköisemmin löytämään juuri ne tuotteet, joita olet alun perinkin etsinyt. Näin aikaa ei kulu ensinnäkään matkoihin eikä kaupasta toiseen juoksemiseen. Itse asiassa voit suorittaa tilauksen kätevästi loppuun vaikkapa samalla, kun pidät pelaamisesta pienen tauon.

Jos kylpyhuoneesi tai keittiösi kaipaa pienempää tai suurempaa pintaremonttia, voit helposti tilata kaiken tarvittavan Rörfokus -verkkokaupasta aina ilmaisella toimituksella. Löydät kätevästä hakuvalikosta juuri etsimäsi tuotteet ja niiden lisääminen ostoskoriin on todella helppoa. Voit tutustua jokaisen tuotteen tarkkaan tuotekuvaukseen ja mittoihin, joten voit varmistaa jo ennen tilauksen vastaanottamista, että juuri tilaamasi tuote soveltuu hakemaasi käyttötarkoitukseen. Näin voit tehdä kaikki tarvittavat mittaukset omassa keittiössä tai kylpyhuoneessa etukäteen ja tilata sitten Rörfokusin verkkokaupasta juuri sopivan kokoiset ja mittaiset tuotteet.

Turvallinen ja nopea toimitus Rörfokusilta

Rörfokusilta tilaaminen on erittäin helppoa ja turvallista, sillä voit valita toimitustavaksi myös kotiinkuljetuksen, mikä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun tilaat vaikkapa suurikokoisen peilin tai kokonaisia huonekaluja, eikä sinulla ole mahdollisuutta hakea niitä lähimmästä toimipisteestä esimerkiksi omalla autolla. Lisäksi kotiinkuljetus on mahdollista räätälöidä omiin aikatauluihin sopivaksi suoraan lähetystä toimittavan kuriiriyhtiön kanssa, joten näin voit varmistaa, ettei kuljetus saavu juuri samalla hetkellä, kun pelissä on meneillään kaikkein kriittisin vaihe.

Tilaus onnistuu kätevästi esimerkiksi Klarnan laskulla. Laskutus on erityisen kätevä maksuvaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tilaat useita tuotteita samanaikaisesti, etkä ole vielä varma, mitkä tilaamistasi tuotteista aiot pitää. Huomioi kuitenkin, että käytettyjä tai asennettuja tuotteita ei ole mahdollista enää palauttaa. On siis suositeltavaa, että teet tarvittavat mittaukset etukäteen, jolloin voit valita tuotevalikoiman joukosta juuri oikean kokoisen tuotteen!

Nopean toimituksen ansiosta voit saada tuotteet myös omalle kotiovellesi toimitettuna jopa muutaman arkipäivän sisällä. Jos et ole itse paikalla vastaanottamassa kuljetusta, voit pyytää esimerkiksi kämppistä, perheenjäsentä tai naapuriasi vastaanottamaan tuotteen, jolloin toimitus voidaan luovuttaa toiselle vastaanottajalle silloin, jos jätät oman henkilöllisyystodistuksesi kyseiselle henkilölle.