The Sims 3 -pelisarja ja sen lisäosat

The Sims on pelisarja, joka on ollut olemassa jo pitkään – lähes 20 vuotta. Sen parissa onkin kasvanut jo useita sukupolvia, ja nykyään suuri osa nuorista aikuisista ja teineistä myöntää viettäneensä aikaa tässä simulaatiopelimaailmassa. Moni on kasvanut aikuisuuteen pelisarjan parissa, ja tämä aitoa elämää yllättävän aidosti jäljittelevä tekoelämä onkin opettanut monelle elämästä yhtä jos toista.

Pelisarja on kehittynyt paljon ensimmäisistä 2000-luvun alussa julkaistusta, pelisarjan ykkösversioista, jossa hahmot olivat videopelimaisia, ja mahdollisuuksia eri vaihtoehtoihin ei ollut kovinkaan paljon. Nyt ollaan pelisarjaa julkaistu jo neljänteen osaan saakka, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat ja hahmot ovat todellisempia kuin koskaan. Monelle suosikkiosa on kuitenkin pelisarjan kolmas julkaisu – se on nimittäin julkaisu, joka tuntuu antavan eniten ja monipuolisimmin.

Jokaisella osalla on peruspelin lisäksi lukuisia lisäosia, joista kukin tuo peliin jotakin uutta – eri ominaisuuksia, uusia kaupunkeja, tyylikkäitä ralph lauren vaatteita, mielenkiintoisia hahmoja. Tai vaikkapa ammatteja, eläimiä tai mahdollisuuden lähteä trooppiselle matkalle kauas kotoa tylsän arjen vastapainoksi! Tässä artikkelissa esitellään lyhyesti kaikki Sims 3:n lisäosat ominaisuuksineen.

The Sims 3: Maailmanmatkaaja

Unohda tylsä ja harmaa arki! Nyt simisi voi lähteä ulkomaanmatkalle johonkin kolmesta upeasta kohteesta! Onko rohkea simisi valmiina lähtemään matkaan koluamaan pelottavia katakombeja? Vai olisiko sittenkin aika ihanalle makumatkalle? Viehättääkö itämainen kulttuuri? Kaikki tiet ovat auki, ja kenties kohteesta löytyykin uusi ystävä kaukomailta! Tai jopa zombi…

The Sims 3: Unelmaduuni

Vanhat ammatit ovat nyt mennyttä – sano hei uusille ammateille, joihin voi mennä simisi mukaan! Miltä kuulostaisi stylistin ammatti? Tai vaikkapa haamunmetsästäjä? Hui…

The Sims 3: Iltahuvit

Nuorena voi olla villi ja vapaa – ja nyt myös simeillä on siihen mahdollisuus! Enää ei tarvitse kököttää kotona, vaan voi lähteä baanalle!

The Sims 3: Täyttä Elämää

Perhe-elämä, tuo auvoisa onni. The Sims pelisarja perustuu pitkälti perheen rakentamiseen – ja tämä lisäosa tuo pelaamiseen kaivattua lisämaustetta! Jokainen ikäluokka saa uusia ominaisuuksia, vaatteita ja tekemistä – kivaa kaikille!

The Sims 3: Lemmikit

Rakastamme karvaisia (ja karvattomia!), suloisia olentoja! Tämä pelisarja tuo pelaamiseen mukaan eläimet – enemmän eläimiä kuin koskaan ennen! Hankitko kissan, koiran vai hevosen? Vai tahtoisitko mieluummin matelijan, jyrsijän tai linnun? Sinä päätät.

The Sims 3: Superstara

Moni haaveilee julkisuudesta – myös simien maailmassa! Nyt se on mahdollista. Miten sinun simisi yltää maineeseen ja mammonaan? Ja onko julkisuudella sittenkin salatut haittapuolensa?

The Sims 3: Supernatural

Örkkien, keijujen, mörköjen ja vampyyrien aika ei ole vain kerran vuodessa – tämän pelisarjan avulla niiden aika on aina! Ensimmäistä kertaa kaikkien näiden luonti on mahdollista heti siminluontivaiheessa.

The Sims 3: Vuodenajat

Neljä vuodenaikaa tuovat eläämme paljon iloa kukin omalla tavallaan. Nyt myös simit pääsevät nauttimaan niistä!

The Sims 3: Yliopistoelämää

Yliopistovuodet ovat villiä aikaa – ja jokaisen pitäisi päästä kokemaan ne, myös simien!

The Sims 3: Paratiisisaari

Kukapa ei haaveilisi kodista paratiisisaarella, ehkäpä jopa kelluvassa talossa… Tee unelmistasi totta simisi avulla!

The Sims 3: Tulevaisuuteen

Miltä tulevaisuudessa näyttää? Simisi voi kertoa sen sinulle, sillä nyt hänellä on raketin kyydillä mahdollisuus päästä käymään tulevaisuudessa!