Uniikit lahjaideat ja teemajuhlat pelaajalle

Elektroninen urheilu tai lyhyemmin e-urheilu eli tietotekniikkaa hyödyntävä kilpaurheilu on kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana valtavasti. Sen lisäksi, että elektronisen urheilun parissa pyörii tänä päivänä miljoonien dollareiden arvoinen bisnes, jonka eliittiin pääsevät pelaajat voivat tienata kansainvälisen ammattiurheilijan tavoin, on tämä nopeatempoinen ja interaktiivinen e-urheilulaji myös erittäin suosittu harrastus.

E-urheilun suosion kasvu on johtanut esimerkiksi siihen, että elektronista urheilua voi harrastaa erilaisissa peli- ja nuorisotiloissa ympäri Suomea. Tämän lisäksi pelitiloja on mahdollista vuokrata myös yksityiseen käyttöön varusteineen ja laitteineen.

Tärkeää tietoa pelaamisesta

Esimerkiksi pelkästään vuonna 2018 aktiivisesti pelaavia, eli vähintään kerran kuukaudessa tai useammin pelaavia suomalaisia oli jo yli 80 000. Heitä löytyi lähes kaikista ikäluokista, vaikka pelaaminen onkin enimmäkseen nuorison ja nuorten aikuisten harrastus. Tilastojen mukaan korona-aikana pelaaminen on myös noussut räjähdysmäisesti.

Harrastuksena pelaaminen on ensisijaisesti viihdettä, jonka parissa vietetään vapaa-aikaa joko yhdessä ystävien kanssa tai yksin harjoitellen. Osa harrastajista voi harjoitella oman joukkueen kanssa myös päivittäin, mutta ammattiurheiluksi pelaamista voidaan kutsua vasta silloin, kun sillä aletaan tienata elantoa. Monet siis ottavat e-urheilun harrastuksena hyvin tosissaan, mutta eivät koskaan siirry kilpailijatasolle.

Suurin osa elektronisen urheilun harrastajista nauttii pelaamisesta omassa kodissaan. Pelejä pelataan Internetin välityksellä, joten pelaaja voi kommunikoida samaa peliä pelaavien pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Kyseessä on tietyllä tapaa myös uudenlainen tapa luoda sosiaalisia suhteita netin välityksellä.

Tämän lisäksi digitaalisen pelaamisen suosion kasvaminen on johtanut siihen, että e-urheilun alalla toimii useita organisaatioita, jotka järjestävät erilaisia seminaareja ja pelitapahtumia pelaajille. Tapahtumat voivat olla sekä kotimaisia että kansainvälisiä.

Tästä syystä monet harrastajat vierailevat aktiivisesti erilaisissa e-urheiluun liittyvissä tapahtumissa. Usein harrastelijoilla on mahdollisuus osallistua myös näissä tapahtumissa järjestettäviin turnauksiin ja kilpailuihin, joista monet saavat kipinän ammattimaisen pelaamisen aloittamiseksi. Lisäksi tämänkaltaiset tapahtumat ovat mainio tapa tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin ja luoda kontakteja pelialan vaikuttajiin.

Näin järjestät juhlat peliteeman mukaisesti

Monet harrastajat ottavat e-urheilun siis varsin tosissaan. Tästä syystä pelaajaa voi muistaa syntymäpäivän lähestyessä esimerkiksi teemaan liittyvien juhlien järjestämisellä tai hankkimalla syntymäpäiväsankarille ainutlaatuisen lahjan, joka liittyy jollakin tapaa pelaamiseen.

Sekä teemajuhlan järjestämiseen tarvittavat juhlatarvikkeet että pelaamisen maailmaan sukeltavat naamiaisasut ja asusteet on mahdollista tilata kätevästi Partyking.fi-verkkokaupasta. Hyvin varustellusta verkkokaupasta löytyy myös monipuolisia tekniikka- ja tietokonetarvikkeita, keräilytuotteita sekä pelihuoneen sisustukseen sopivia koristeita ja rekvisiittaa, joita monet harrastelijapelaajat varmasti arvostavat.

Lisäksi Partykingin tuotteita on mahdollista personoida omavalintaisilla kuvilla, painatuksilla ja tekstillä. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi kahvimuki, t-paita ja lippalakki pelaajan suosikkipelin logolla tai iskulauseella varustettuna?

Teemajuhlien järjestäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja kaikki juhliin tarvittavat tarvikkeet ja asusteet on näin helppo tilata suoraan Partykingin verkkokaupasta. Jos kyseessä ovat yllätysjuhlat, syntymäpäiväsankari ei aavista mitään, kun tilaat tuotteet vaikkapa työpaikallesi tai lähimpään Postin toimipisteeseen ja piilotat ne sitten huolellisesti aina h-hetkeen saakka.

Nopean ja edullisen toimituksen lisäksi tuotteet on helppo tilata esimerkiksi laskulla tai osa-maksulla, jolloin tuotteita ei tarvitse maksaa heti tilauksen yhteydessä. Näin voit vastaanottaa tuotteet kaikessa rauhassa ja päättää vasta tuotteen nähtyäsi, haluatko käyttää kyseistä tuotetta juhlissa vai palauttaa sen takaisin.