Pelaamalla rikkaaksi?

Kyllästyttääkö toimistossa istuminen? Onko pelaaminen sinulle enemmän kuin harrastus? Mietitkö, voiko pelaamalla tienata elannon tai jopa rikastua? Lyhyt vastaus on kyllä. Maailmasta löytyy jonkin verran ihmisiä, jotka ovat rikastuneet pelien avulla. Rikastua voi esimerkiksi pokerin avulla tai kasinoilla pelaamalla. Näiden lisäksi järjestetään kilpailuita eri nettipeleissä, kuten LoL tai CS. Ihmiset voivat myös myydä erilaisia tavaroita tai palveluita pelien sisällä, jolloin pelaaja voi ostaa niitä oikealla rahalla.

Haluatko tienata pelaamisella?

21-vuotias tienaa satoja tuhansia euroja vuodessa pelaamalla. Hän pelaa Dota 2 -peliä. Peli on toiminnantäyteinen strategiapeli. Siinä kaksi joukkuetta taistelee ja pyrkii tuhoamaan toisen tukikohdan. Pelistä on tullut globaali suosikki ja siitä järjestetään useita turnauksia vuodessa. Turnausvoitot pyörivät sadoissa tuhansissa. Nykyisin satoja tuhansia tienaava Lasse ei kuitenkaan päässyt heti suuriin tienesteihin. Alun perin koulu ei kiinnostanut ja aika meni pitkälti pelissä. Kuitenkin pelin mukana tuli menestystä ja hänet rekrytoitiin monikansalliseen tiimiin. Tiimissä pelataan yhdessä ja hankintaan sponsoreita. Samalla myös päätetään, mihin kilpailuihin osallistutaan.

Aloittaisinko pelaamaan ammatikseni?

Kun pidät pelitauon ja sijoitat uusiin kenkiin kannattaa hakea kenkiä netistä. Pelaamisesta on siis mahdollista tehdä ammatti ja sillä voi tienata mukavastikin rahaa. Mutta ennen kuin alat juhlia, kannattaa perehtyä mahdollisiin kilpailumahdollisuuksiin tarkemmin. Kannattaa myös muistaa, että ammattimainen pelaaminen vaatii paljon paitsi aikaa myös kärsivällisyyttä. Suosituimmissa peleissä liikkuu rahaa enemmän kuin pienemmissä peleissä. Pelaamisessa pitäisi olla todella hyvä, jotta ammattitasolla pärjää, mutta pelaamisessa on myös helppo kehittyä. Voit myös tarkistaa, pelaako ammattitasolla suomalaisia joukkueita. Joka tapauksessa kannattaa muistaa pitää hauskaa.